HopLop Oy logotype

Anna Aunola

Vuoropäällikkö – Muun Suomen HopLop-puistot

Olen Hoplopilla töissä, koska pidän ihmisläheisestä työstä ja monipuolisista työtehtävistä. Arvostan myös sitä, että työvuoroni ovat joustavia, ja kykenen suorittamaan opintojani työn ohella. Hain Hoplopille töihin noin 2 vuotta sitten avoimen haun kautta, ja heinäkuussa 2016 aloitin työt Jyväskylässä puistotyöntekijänä. Keväällä 2018 sain ottaa vastaan myös uusia haasteita, sillä huhtikuussa alkoivat harjoitukseni vuoropäällikkönä. Parin vuoden työskentely Hoplopilla on opettanut paljon, mutta mielekästä tässä työssä on se, että voin edelleen sanoa oppivani lähes päivittäin jotakin uutta.


Hoplopilla työskentelyssä ehdottomasti parasta on työyhteisö ja sen mukanaan tuomat kaverit. Työilmapiiri on nuorekas ja iloinen, ja mukavien työkavereiden kanssa voi jakaa ilot ja surut niin työhön kuin muuhunkin arkeen liittyen. Ihanan työporukan ja koko hoplopfamilyn lisäksi iloa työpäiviin tuovat tietysti aina yhtä innokkaat ja vauhdikkaat lapsiasiakkaat, jotka saavat hymyn väkisinkin huulille.


Opiskelen tällä hetkellä työn ohella kasvatustieteitä yliopistossa, mutta koska koulutukseni antaa monipuoliset työllistymismahdollisuudet erilaisiin tehtäviin, en vielä osaa varmaksi sanoa, mitä haluan valmistuttuani tehdä. Ihmisläheinen työ ja erityisesti lasten ja nuorten kanssa toimiminen on kuitenkin lähellä sydäntä, ja tällaisiin tehtäviin tarvittavien taitojen kartuttamiseen Hoplop tarjoaa oivan mahdollisuuden.

 

Muutama kollegani

Joko HopLop Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

@hoplop.fi